07-03-04

And One

Ik vrees dat we And One de kans niet gegeven hebben dat het verdiende.
Ik wilde het Covenant-moment vasthouden. We zijn bovenaan op de tribunes gaan zitten om het concert gade te slaan, maar dat is geen goed idee om ten volle van een concert te kunnen genieten. We zijn dan maar wat vroeger naar huis vertrokken, en dat kwam nog goed uit ook want ik heb nog tot half vijf aan de verslagen zitten te werken.
Achteraf gezien heb ik er wel spijt van, want had And One nu na DAF opgetreden op zondag -zoals oorspronkelijk gepland was- dan zou ik zeker en vast enorm van hun concert genoten hebben. Sorry And One! Ik zal het een volgende keer goedmaken, ik beloof het!

http://www.and-one.de/
 

02:18 Gepost door Julie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

and one niet geweest? schande! :p
hehehe, laat ons het zo stellen, and one is een groep waarvan je ofwel fan betn ofwel totaal niet! Ik kan alleszins zeggen dat die mannen er zijn om fun te beleven en niks anders. Zeg nu zelf, 3 kerels die achter elkaar aanhollen tijdens hun act, moppen staan te tappen, en tegelijkertijd hun muzikale prestaties op een deftig peil kunnen houden, dan ben je toch wel een entertainer niet?
Tijdens het optreden gingen de niet-fans dan schoorvoetend in de tribunes gaan zitten of naar huis, wat eigenlijk voor een nog betere sfeer zorgde. Enkel de mensen die and one goed vinden zijn gebleven en dus kon iedereen uit de bol gaan van de eerste tot de laatste... Vooral hun laatste bisnummer (Pazermensch) zorgde voor vuurwerk :o)
Ze zijn een stuk of 4 keer teruggekeerd voor bisnummers... Need I say more?

Gepost door: wicked whispers | 10-03-04

and 3! ik heb ook op de tribunes gezeten... niet dat ik niet van and one hou, maar ik was volledig uitgeput na covenant, zowel fysiek als emotioneel. 't was eigenlijk genoeg geweest voor mij, ik was voldaan. waardoor and one mij niet meer kon boeien... wat dus waarschijnlijk meer aan mij lag dan aan and one. ik heb ze al verschillende keren gezien, en ik weet ondertussen al dat als je ervoor in de mood bent en je staat vooraan, dan zijn ze fantastisch. maar als aan die premissen niet voldaan is, dan is het een beetje te veel van hetzelfde...

Gepost door: jessica | 12-03-04

ellipis@hotmail.com Volgende keer moeten ze misschien beginnen met hun bisnummers, dan was ik misschien gebleven

Gepost door: ellpis | 16-03-04

heh? Welke groep begint nu met zijn beste nummers? Je moet opbouwen als groep niet afbouwen want dan gaan de mensen zeker weglopen...

Gepost door: Wicked Whispers | 17-03-04

and one and one was gewoon volle bak meedansen voor het prodium. Was wel doodop ;-)

Gepost door: chestefield | 06-05-04

De commentaren zijn gesloten.