07-03-04

Kirlian Camera

Kirlian Camera trok in ieder geval al de aandacht met hun outfit. De kortgerokte zangeres Elena Fossi droeg een wit hemd met das, net als de andere bandleden trouwens. Die korte rok had ze in ieder geval niet nodig om de aandacht van haar zangtalent weg te houden, want haar stem bleek feilloos te zijn. Toch leek noch het optreden noch het publiek in gang te geraken. Ik kan het publiek geen ongelijk geven want de koele uitstraling van de groep helpt ook niet echt om mensen over de streep te trekken. Een van de bandleden, die af en toe zong, had zelfs zijn jas aan alsof hij zo snel mogelijk weer naar huis wilde. Hij had wel een prachtige stem moet ik zeggen. En ik heb me zeker kostelijk geamuseerd toen hij zijn tekst bleek te moeten aflezen met een zaklamp.
Je hoort het wel, op muzikaal vlak heeft het optreden niet echt een zware indruk op ons achtergelaten, hoewel er technisch gezien zeker niets aan te merken viel op het optreden. Ik denk dat er gewoon iets te weinig variatie in hun muziek zit om te kunnen blijven boeien.

http://www.kirliancamera.com/
 

02:21 Gepost door Julie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Kirlian Camera is wel boeiend Ik vond Kirlian Camera alleszins wel variatierijk en boeiend. Ze hebben bovendien een zeer zeer goede zangeres en coole video's.

Gepost door: Konitchka | 11-03-04

Kirlian Camera Idd Kirlian Camera was top, het applaus was niet voor niets he, geen simpel beleefdheidsapplausje. Van verschillende mensen ook gehoord dat ze het wereldklasse vonden...

Gepost door: Wicked Whispers | 12-03-04

titel Was eerste keer dat ik Kirlian Camera gezien heb en ik vond het megagoed! Ik kan me inbeelden dat heel wat mensen moeite hebben met hun garderobe, maar eenmaal je je daarover kan zetten, kun je niet anders dan genieten, van de muziek en van de video's. Het liedje waar zanger alleen op zong vond ik super. Had nooit durven hopen dat ze dat zouden brengen. Ook heb ik genoten van de mooie, veelzijdige stem van de zangeres. Alleen, voor mij mochten ze nog iets experimenteler zijn. Toch denk ik dat ze een goede middenweg hebben gevonden om zowel de fans als degene die hun muziek niet kennen te bereiken.

Gepost door: datum | 15-03-04

kirlian camera oops, vorige was dus van mij...

Gepost door: liesbeth | 15-03-04

Statues I have seen marble statues moving themselves much more thant Kirlian Camera! Luckily there was some good cold war alien and ufo stuff behind to distract the attention.

Gepost door: Hermes | 15-03-04

ellipis@hotmail.com Als festival-act vond ik er niks aan. We zijn op de tribune gaan zitten , en ik viel er bijna van in slaap. Ondertussen heb ik een nummerke van hen op de verzamelcd gevonden van de jongste D-side, en wat blijkt op cd valt het eigenlijk heel erg mee

Gepost door: ellipis | 16-03-04

aha aha aha roosvelt & cie... pffff! 14 years old preocupations!
and the music was so flat ...
I mooved to the bar ;)

Gepost door: Klaus | 16-04-04

De commentaren zijn gesloten.